Kmetijstvo

Rešitev za poslovanje preko spleta za kmetijska gospodarstva. Sledat - kmetijstvo je programski paket, ki se uporablja preko spleta in vam nudi širok nabor funkcionalnosti na najrazličnejših dejavnostih v kmetijstvu in vam omogoča upravljanje evidenc vseh dogodkov, ki se zgodijo na kmetiji. Prednost uporabe je v tem, da spremljate rast vaših plodov vse od semena dalje in to vam omogoča konstantno izboljšavo vaših pridelkov. 

Panoge, ki jih pokriva Sledat - kmetijstvo:

  • Poljedelstvo
  • Živinoreja
  • Čebelarstvo
SLEDAT - rešitve za kmetijstvo

Program za kmetijstvo sestavljajta …

Spletna pisarna

Sledat programske rešitve za kmetijsvo pokrivajo tri različna področja in vam ponuja vse za vodenje in spremljanje vse od rasti vaših posevkov, živine ter čebel, pa vse do predelave in trženje vaših domačih pridelkov in izdelkov. Vodi dnevnik vsakodnevne molže, nadaljnje predelave v različne izdelke, njihove recepture, datume izdelave, deklaracije, vodenje zalog, inventure ter vse kar potrebujete za pametno vodenje kmetije in prodaje vaših izdelkov

Mobilna pisarna

Mobilna pisarna je namenjena delavcem in zaposlenim na terenu in je dopolnilo k Spletni pisarni, ki se nahaja nadzornem centru. Mobilno aplikacijo je možno naložiti na vse vrste android telefonov, ki podpirajo NFC in omogoča, da se z dotikom telefona ter nalepke, ki so nameščene v prostoru ali zunaj objekta, podatki o času registracije, lokacije, delovne naloge ter začetku in zaključku del prek mobilnega omrežja pošiljajo v nadzorni center, kjer sistem konstantno spremlja delo in izvrševanje zadanih nalog. Preko mobilne pisarne lahko zaposleni sporočajo tudi prijave okvar, na voljo pa imajo tudi gumb za paniko v primeru varnostnih ali intervencijskih primerov

Bi morda želeli …

Spoznati ekipo in stopiti v kontakt z nami?

Spoznati Sledat rešitve in brezplačno preizkusiti program?

… in kaj vam nudimo še poleg?

Znanje in razvoj

Vsa programska oprema je plod lastnega razvoja že vse od leta 1996

Popolna prilagoditev

Ravno zaradi lastnega razvoja je vsa programska oprema prilagodljiva tudi najzahtevnejšim in raznolikim načinom poslovanja

Podpora strankam

Odlikuje nas hitra odzivnost ter takojšnja pomoč

Nasveti in dejstva iz prve roke

“Sledat rešitve omogočajo večji nadzor, nižje stroške, boljšo varnost, storilnost in preglednost pri poslovanju in izvajanju delovnih aktivnosti na terenu v realnem času.”

Robert Zorc Izvršni direktor

“Sledenje vozil in delovnih procesov uporablja večina podjetij, katerim je sledenje del delovnega procesa. Ravno zato je vsem poznano, da nobeden sistem ni povsem natančen z izjemo SLEDAT sledenja, ki uporablja “Real time” sledenje, ki te podatke sproti beleži in neposredno prikazuje na vašem zaslonu”

Tibor Bitežnik Programer

“Spletna pisarna je nepogrešljivo dopolnilo k Sledat telematskim rešitvam, ki se lahko integrira tudi v delovne procese podjetjem, katera že uporabljajo druge oblike sledenja vozil ali delovnih procesov. Kljub nedolžnemu imenu je Spletna pisarna izredno močno delovno orodje, ki iz ene točke nudi vodenje celotnega poslovnega procesa v vašem podjetju.”

Uroš Spruk Direktor

“Vsa programska oprema je plod našega lastnega razvoja in je že v osnovi narejena tako, da je primerna in prilagodljiva tudi za najzahtevnejše in razpršene načine poslovanja z zelo specifičnimi ali različnimi dejavnostmi. Prilagodimo vam lahko vse od sledenja vozil, delavcev, delovnih procesov. Prav tako tudi način uporabe Spletne pisarne ter vse do prilagoditve Mobilne pisarne vašim delavcem na terenu.”

Rok Špacapan Programer

“Spletne pisarna vam omogoča spremljanje poteka vsakega dela in projekta, ki se odvijajo pri vašem delu in tako poskrbite, da delo teče gladko od začetka do konca. Z uporabo spletne pisarne bo vaše poslovanje hitrejše, učinkovitejše in kar je najpomembneje, bolj donosno! Prednost Spletne pisarne je predvsem v tem, da je izredno prilagodljiva in jo je moč povezati v vsak delovni proces v podjetju.”

Gregor Beguš Vodja komerciale

“Dobra in jasna komunikacija med zaposlenimi je vedno ključ do uspešno opravljenega dela. Vendar se sporazumevanje ljudi znotraj pisarne v primerjavi z vozniki ali delavci na terenu, bistveno razlikuje v tem, da se skozi telefonske pogovore in tekstovna sporočila med kontekstom izgubi marsikatera pomembna informacija. Zato Sledat – Mobilna pisarna omogoča jasno posredovanje nalog in potrjevanje le-teh ko so opravljene.”

Štefka Spruk Dežurna služba