Transport in prevozništvo

Sledat, programska oprema za transport in prevozništvo na enem mestu združuje vse sodobne informacijske in telekomunikacijske tehnologije, ki pripomorejo k preglednejšemu, natančnejšemu ter posledično tudi učinkovitejšemu poslovanju v transportu. Sledat transportna programska oprema se ponaša z neverjetno natančnostjo, kar nas tudi razlikuje od konkurence. Prav tako pa vam poleg že poznanega sledenja vozil v okviru Sledat opreme nudimo še Spletno pisarno ter Mobilno pisarno, ki se skupaj zlivajo v nepogrešljivo celoto popolnega nadzora nad tovornimi vozili.

SLEDAT - preproste in vam prilagojene programske rešitve za transport in prevozništvo

Program za transport in prevozništvo sestavljajo …

Sledenje vozil

Sledat sledenje vam na enostaven in pregleden način omogoča večji nadzor nad voznim parkom, hitro odzivnost in stroškovno učinkovitejše poslovanje ter lažje obvladovanje delovnega časa vaših zaposlenih. Z uporabo Sledat sledenja se zaradi njegove natančnosti zmanjšuje potreba po nenehni komunikaciji z voznikom in omogoča hitrejše reakcije, lažje načrtovanje poti ter smotrnejše sprejemanje taktičnih odločitev. To omogoča, da na določeno lokacijo pošljete najbližje vozilo za transport, ki skupaj z voznikom izpolnjujeta pogoje, da bo naloga opravljena.

Transportna pisarna

Transportna pisarna je zanesljivo orodje za vsa transportna podjetja, ki se skupaj s sledenjem in Mobilno pisarno zliva v popolnost. Prav tako pa je mogoče Transportno pisarno integrirati tudi v podjetja, ki že imajo sledenja vozil in delovnih procesov drugih ponudnikov. Omogoča vam vse od avtomatiziranega obveščanja o stanju voznega parka, kadrov, upravljanje flote, nadzor nad potekom poti za optimalno opravljen transport blaga, obračunom plač in dnevnic ter vse do avtomatiziranega izpisa nakladov, razkladov ter ostalih zadanih nalog na vašem zaslonu.

Mobilna pisarna

Zmogljiva Android aplikacija za transport in logistiko vam omogoča hitro, učinkovito in preprosto opravljanje delovnih procesov vaših voznikov, mehanikov in ostalih mobilnih delavcev na terenu. Z uporabo mobilne pisarne bodo postali vaši delavci bolj učinkoviti in produktivni.

Bi morda želeli …

Spoznati ekipo in stopiti v kontakt z nami?

Spoznati Sledat rešitve in brezplačno preizkusiti program?

… in kaj vam nudimo še poleg?

Znanje in razvoj

Vsa programska oprema je plod lastnega razvoja že vse od leta 1996

Popolna prilagoditev

Ravno zaradi lastnega razvoja je vsa programska oprema prilagodljiva tudi najzahtevnejšim in raznolikim načinom poslovanja

Podpora strankam

Odlikuje nas hitra odzivnost ter takojšnja pomoč

Nasveti in dejstva iz prve roke

“Sledat rešitve omogočajo večji nadzor, nižje stroške, boljšo varnost, storilnost in preglednost pri poslovanju in izvajanju delovnih aktivnosti na terenu v realnem času.”

Robert Zorc Izvršni direktor

“Sledenje vozil in delovnih procesov uporablja večina podjetij, katerim je sledenje del delovnega procesa. Ravno zato je vsem poznano, da nobeden sistem ni povsem natančen z izjemo SLEDAT sledenja, ki uporablja “Real time” sledenje, ki te podatke sproti beleži in neposredno prikazuje na vašem zaslonu”

Tibor Bitežnik Programer

“Spletna pisarna je nepogrešljivo dopolnilo k Sledat telematskim rešitvam, ki se lahko integrira tudi v delovne procese podjetjem, katera že uporabljajo druge oblike sledenja vozil ali delovnih procesov. Kljub nedolžnemu imenu je Spletna pisarna izredno močno delovno orodje, ki iz ene točke nudi vodenje celotnega poslovnega procesa v vašem podjetju.”

Uroš Spruk Direktor

“Vsa programska oprema je plod našega lastnega razvoja in je že v osnovi narejena tako, da je primerna in prilagodljiva tudi za najzahtevnejše in razpršene načine poslovanja z zelo specifičnimi ali različnimi dejavnostmi. Prilagodimo vam lahko vse od sledenja vozil, delavcev, delovnih procesov. Prav tako tudi način uporabe Spletne pisarne ter vse do prilagoditve Mobilne pisarne vašim delavcem na terenu.”

Rok Špacapan Programer

“Spletne pisarna vam omogoča spremljanje poteka vsakega dela in projekta, ki se odvijajo pri vašem delu in tako poskrbite, da delo teče gladko od začetka do konca. Z uporabo spletne pisarne bo vaše poslovanje hitrejše, učinkovitejše in kar je najpomembneje, bolj donosno! Prednost Spletne pisarne je predvsem v tem, da je izredno prilagodljiva in jo je moč povezati v vsak delovni proces v podjetju.”

Gregor Beguš Vodja komerciale

“Dobra in jasna komunikacija med zaposlenimi je vedno ključ do uspešno opravljenega dela. Vendar se sporazumevanje ljudi znotraj pisarne v primerjavi z vozniki ali delavci na terenu, bistveno razlikuje v tem, da se skozi telefonske pogovore in tekstovna sporočila med kontekstom izgubi marsikatera pomembna informacija. Zato Sledat – Mobilna pisarna omogoča jasno posredovanje nalog in potrjevanje le-teh ko so opravljene.”

Štefka Spruk Dežurna služba