Turizem in hotelirstvo

Sledat, programska oprema za turizem in hotelirstvo vam omogoča popoln pregled nad delovanjem turističnega kompleksa Preprosto in avtomatizirano sprejemanje in urejanje rezervacij ter pravočasno obveščanje ter posredovanje v primeru prezasedenosti. Prav tako pa vam sistem omogoča ter spremljanje aktivnosti in potreb vaših gostov za zagotavljanje popolne storitve, ki jo bodo gostje še dolgo pomnili. Ker pa zadovoljstvo gostov še zdaleč ni odvisno samo od turističnega kompleksa ter ponudbe, temveč v veliki meri ravno od vaših zaposlenih ter storitev, ki jih nudijo, vam v paketu nudimo tudi Mobilno pisarno, ki zagotavlja da o naloge ter dela vaših zaposlenih v celoti in dobro opravljene.

Turizem in hotelirstvo - Preproste in prilagodljive programske rešitve Sledat za turizem in hotelirstvo

Program za turizem in hotelirstvo sestavljajo …

Spletna pisarna

Spletna pisarna za turizem in hotelirstvo je vsestranska programska oprema za upravljanje turističnih objektov in vse pripadajoče infrastrukture v sklopu. Nudi vam vse od rezervacij in nastanitvenih postopkov in spremljanje aktivnosti in navad vaših gostov ter vse do nadzora nad vsemi nalogami v ali zunaj objekta vaših delavcev na terenu. Prav tako pa je poskrbljeno tudi za popolno varnost, saj Sledat nudi podporo za varovanje objekta vam ali vaši varnostni službi.

Mobilna pisarna

Mobilna pisarna je namenjena delavcem in zaposlenim na terenu in je dopolnilo k Spletni pisarni, ki se nahaja nadzornem centru. Mobilno aplikacijo je možno naložiti na vse vrste android telefonov, ki podpirajo NFC in omogoča, da se z dotikom telefona ter nalepke, ki so nameščene v prostoru ali zunaj objekta, podatki o času registracije, lokacije, delovne naloge ter začetku in zaključku del prek mobilnega omrežja pošiljajo v nadzorni center, kjer sistem konstantno spremlja delo in izvrševanje zadanih nalog. Preko mobilne pisarne lahko zaposleni sporočajo tudi prijave okvar, na voljo pa imajo tudi gumb za paniko v primeru varnostnih ali intervencijskih primerov

Sledenje vozil

Sledat sistem za sledenje vozil vam omogoča oddaljeno spremljanje in nadzor nad vozili namenjenim vašim gostom ter službenimi vozili, hitro obveščanje in takojšnje ukrepanje v primeru težav ali napotitve na določen naslov Sistem vam poleg sledenja vozil v realnem času omogoča tudi dvosmerno komunikacijo, lokacijsko napotitev na telefon ali Garmin napravo, ter obračun opravljenih službenih poti

Bi morda želeli …

Spoznati ekipo in stopiti v kontakt z nami?

Spoznati Sledat rešitve in brezplačno preizkusiti program?

… in kaj vam nudimo še poleg?

Znanje in razvoj

Vsa programska oprema je plod lastnega razvoja že vse od leta 1996

Popolna prilagoditev

Ravno zaradi lastnega razvoja je vsa programska oprema prilagodljiva tudi najzahtevnejšim in raznolikim načinom poslovanja

Podpora strankam

Odlikuje nas hitra odzivnost ter takojšnja pomoč

Nasveti in dejstva iz prve roke

“Sledat rešitve omogočajo večji nadzor, nižje stroške, boljšo varnost, storilnost in preglednost pri poslovanju in izvajanju delovnih aktivnosti na terenu v realnem času.”

Robert Zorc Izvršni direktor

“Sledenje vozil in delovnih procesov uporablja večina podjetij, katerim je sledenje del delovnega procesa. Ravno zato je vsem poznano, da nobeden sistem ni povsem natančen z izjemo SLEDAT sledenja, ki uporablja “Real time” sledenje, ki te podatke sproti beleži in neposredno prikazuje na vašem zaslonu”

Tibor Bitežnik Programer

“Spletna pisarna je nepogrešljivo dopolnilo k Sledat telematskim rešitvam, ki se lahko integrira tudi v delovne procese podjetjem, katera že uporabljajo druge oblike sledenja vozil ali delovnih procesov. Kljub nedolžnemu imenu je Spletna pisarna izredno močno delovno orodje, ki iz ene točke nudi vodenje celotnega poslovnega procesa v vašem podjetju.”

Uroš Spruk Direktor

“Vsa programska oprema je plod našega lastnega razvoja in je že v osnovi narejena tako, da je primerna in prilagodljiva tudi za najzahtevnejše in razpršene načine poslovanja z zelo specifičnimi ali različnimi dejavnostmi. Prilagodimo vam lahko vse od sledenja vozil, delavcev, delovnih procesov. Prav tako tudi način uporabe Spletne pisarne ter vse do prilagoditve Mobilne pisarne vašim delavcem na terenu.”

Rok Špacapan Programer

“Spletne pisarna vam omogoča spremljanje poteka vsakega dela in projekta, ki se odvijajo pri vašem delu in tako poskrbite, da delo teče gladko od začetka do konca. Z uporabo spletne pisarne bo vaše poslovanje hitrejše, učinkovitejše in kar je najpomembneje, bolj donosno! Prednost Spletne pisarne je predvsem v tem, da je izredno prilagodljiva in jo je moč povezati v vsak delovni proces v podjetju.”

Gregor Beguš Vodja komerciale

“Dobra in jasna komunikacija med zaposlenimi je vedno ključ do uspešno opravljenega dela. Vendar se sporazumevanje ljudi znotraj pisarne v primerjavi z vozniki ali delavci na terenu, bistveno razlikuje v tem, da se skozi telefonske pogovore in tekstovna sporočila med kontekstom izgubi marsikatera pomembna informacija. Zato Sledat – Mobilna pisarna omogoča jasno posredovanje nalog in potrjevanje le-teh ko so opravljene.”

Štefka Spruk Dežurna služba