Sledat Fullfarm je celovita informacijska rešitev za pametno kmetovanje. Digitalna rešitev za vodenje kmetijskih opravil je sestavljena iz spletne aplikacije za delo v pisarni ter mobilne aplikacije za vnos podatkov o opravljenem opravilu na polju ali pri vzreji živali. Rešitev omogoča preprosto in sprotno vodenje kmetijskih evidenc, saj je prilagojena slovenskim kmetijam.

Sistem prilagodimo za vsako kmetijo posebej, glede na željene module manjših kmetij ali večjih podjetji. Rešitev omogoča sproten vnos kmetijskih opravil, pregled in urejanje podatkov, varno hranjenje podatkov oblaku, kar omogoča pregled kjerkoli in kadarkoli, potrebujete le internet povezavo. Poljuben izpis opravil in poročil ter avtomatični izpis KOPOP predpisanih obrazcev ter še več.

Prednosti uporabe digitalne tehnologije Sledat Fullfarm:

 • Prihranek časa
 • Preprost zapis podatka v mobilno aplikacijo
 • Hitro iskanje in pregled podatkov v mobilni aplikaciji
 • Priprava poročil in izpisov na računalniku (KOPOP, osnovne evidence, poraba škropiv, stalež živali, gnojilni načrt, analiza tal,…)
 • SMS in E-mail opozarjanje
 • Seštevek pridelka, vloženega dela in izračun lastne cene

Potek digitalizacije kmetijskega gospodarstva:

 1. Spoznamo vas in vaš način pridelave in vzreje na kmetiji
 2. Dogovorimo se za uporabo rešitve
 3. Spletno in mobilno aplikacijo strokovno prilagodimo potrebam vašega kmetijskega gospodarstva
 4. Predstavimo uporabo spletne in mobilne aplikacije na vašem računalniku, tablici in pametnem telefonu
 5. Nudimo podporo, vzdrževanje in posodobitve sistema

 

Plod lastnega razvoja in sodelovanja s fakultetami

Rešitev za digitalno vodenje kmetijskih opravil je plod lastnega razvoja podjetja Uscom d.o.o. v sodelovanju Biotehniške Fakultete, Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede v Mariboru, Grm Novo Mesto, kmetijskih strokovnjakov, svetovalcev in slovenskih kmetij. V sklopu podjetja imamo manjše kmetijsko gospodarstvo na katerem razvijamo in testiramo rešitve na področju digitalizacije v kmetijstvu.  V podjetju imamo že več kot 15 letno tradicijo uvedb, uporabo sodobnih tehnologij in izkušenj na področju telekomunikacijskih in informacijskih rešitev.

Čas digitalizacije prinaša razbremenitev nove generacije  z vodenjem podatkov na papir ter uporabo sodobnih tehnologij, katere so mladi kmetje večinoma že navajeni in jo vsakodnevno uporabljajo.

Predstavitev naših produktov, je po predhodnem dogovoru mogoča kar na sedežu vaše kmetije ali podjetja.
Za nove izzive in dolgoročno sodelovanje se priporočamo.

Sledat ekipa         vodenje kmetijskih opravil