MOBILNA APLIKACIJA

Mobilna aplikacija Sledat vam omogoča hitro, učinkovito in preprosto evidentiranje dogodkov ter spremljanje delovnih procesov na terenu v realnem času.

Mobilna aplikacija v najboljši meri izkorišča zmožnosti telefona in interakcije med uporabnikom in telefonom, ter tako omogoča čim bolj poenostavljeno in preprosto uporabo pri delu na terenu. S pomočjo mobilne aplikacije se omogoči zbiranje podatkov in analizo le teh za potrebe odločanja in pripravo poročil ter pregled nad že zbranimi podatki.

SLEDAT

Mobilna aplikacija za transport

Mobilna aplikacija Sledat Driver je namenjena spremljanju poteka dela voznika v realnem času. Voznik iz prometne pisarne na mobilno aplikacijo prejema delovne in transportne naloge ter  poskrbi, da so v transportni pisarni vsi sproti obveščeni o poteku njegovega dela. Poleg tega lahko voznik preko mobilne aplikacije prometni pisarni sporoča različne statuse vožnje (vožnja, počitek, zastoj, nesreča), pošilja slike (CMR, poškodbe embalaže ali kontejnerjev) ter dodatne informacije potrebne za sprejemanje naglih odločitev.Mobilna aplikacija Sledat Driver je namenjena spremljanju poteka dela voznika v realnem času.

Voznik iz prometne pisarne na mobilno aplikacijo prejema delovne in transportne naloge ter  poskrbi, da so v transportni pisarni vsi sproti obveščeni o poteku njegovega dela. Poleg tega lahko voznik preko mobilne aplikacije prometni pisarni sporoča različne statuse vožnje (vožnja, počitek, zastoj, nesreča), pošilja slike (CMR, poškodbe embalaže ali kontejnerjev) ter dodatne informacije potrebne za sprejemanje naglih odločitev.

SLEDAT

Mobilna aplikacija za Kmetijstvo

Mobilna aplikacija Sledat je namenjena sprotnemu vnosu vseh kmetijskih opravil na kmetijskem gospodarstvu neposredno v hlevu, na njivi ali pašniku. Poleg vnosa podatkov lahko preko pametnega telefona ali tablice dostopate tudi do podatkov o živalih ali opravilih, ki se jih je predhodno vneslo preko spletne aplikacije ali mobilne aplikacije.

SLEDAT

Mobilna aplikacija za varnostna podjetja

Mobilna aplikacija Sledat NFC je namenjena spremljanju varnostnih obhodov v realnem času. Za varnostne obhode se uporablja android mobilni telefon, ki podpira funkcijo NFC in brez-kontaktne RFID medije (nalepke, obeski), ki se jih namesti v prostor ali na objekt.

Z dotikom telefona in RFID medija, sistem podatke o varnostniku, času registracije, lokaciji, začetku in zaključku dela sproti preko mobilnega omrežja pošilja in shranjuje na strežnik. Varnostno nadzorni center preko spletne aplikacije nadzoruje, pregleduje, izpisuje in analizira izvajanje aktivnosti v realnem času.

Prijava

Prijava uporabnika s PIN kodo omogoča da, en mobilni telefon lahko uporablja več delavcev

Dostopnost

Mobilna aplikacija se uporablja kjerkoli in kadarkoli tudi brez internetne povezave

Povezanost

Samodejna sinhronizacija podatkov v realnem času

Sledenje

Možnost sledenja telefona v realnem času

Komunikacija

Možnost dvosmerne komunikacije in napotitev na lokacijo

Multimedia

Možnost pošiljanja slik iz terena

Prepričajte se o kakovosti naših storitev. 

Vsem, ki bi želeli preizkusiti naše storitve, ponujamo brezplačno testno obdobje.

CONTACT

If you want more information about our products and services, you can contact us without hesitation by phone or e-mail. You can also use the contact form.

Uscom d.o.o.

Polhov Gradec 93
1355 Polhov Gradec

T: +386 1 200 60 40

M: +386 41 410 510

E: info@sledat.com