Iščete rešitev za GPS sledenje vozil? Sledat je napredni GPS telematski sistem, ki služi kot nepogrešljivo za nadzor in logistiko voznega parka. Delovanje omogoča sledilna naprava katero skrbno izberemo, ko preverimo vse potrebe naročnika.

Sledilna naprava je le del sistema, njena glavna naloga je pošiljanje podatkov preko GPRS omrežja na naš Sledat strežnik.

Pregled nad vašim voznim parkom lahko izvajate kjerkoli in kadarkoli, potrebna je le zanesljiva internetna povezava in naprava s katero dostopate do interneta.

Sledat.si omogoča prikaz vseh funkcionalnosti na pametnih telefonih, tabličnih računalnikih in ostalih napravah. Za delo na terenu je odlična tudi SDM mobilna aplikacija, ki omogoča hiter pregled lokacije vozila. GPS sledenje.

Sistem Sledat omogoča natančna poročila o prevoženih poteh, postankih, opozarjanje ob prekoračitvi hitrosti, napotitev, nadzor porabe goriva, prenos tahografskih datotek, identifikacijo in razpoložljivost voznikov so le nekatere funkcionalnosti brez katerih si v teh časih konkurenčne logistike ne moremo predstavljati.

GPS sledenjeLastni razvoj nam omogoča zagotavljanje specialnih telematskih rešitev za naročnika v primeru dodatnih potreb in želja.

Nepogrešljiva aplikacija je tudi mobilna aplikacija SDT tracker za voznike, ki zagotavlja še dodatno ažurnost v transportnem podjetju.

Spremljajte nas na socialnih omrežjih, kjer redno objavljamo aktualne informacije o Sledat rešitvah ter se pridružite zadovoljnim uporabnikom, ki jih vedno znova navdušuje nas sistem in strokovna tehnična podpora.

Če imate v vašem podjetju težave pri uvajanju digitalizacije, vam nudimo individualno svetovanje in pomoč.