SLEDENJE

SLEDAT

SLEDENJE

Telematski sistem Sledat omogoča spremljanje vozil, delovnih strojev, živali in zaposlenih, na zemljevidu v realnem času, pregled zgodovine aktivnosti, pripravo prilagojenih poročil in in nastavitev različnih opozoril.

SLEDAT

DELOVANJE

Za sledenje se uporablja telematska naprava, ki preko mobilnega omrežja pošilja podatke o lokaciji na strežnik, kar vam omogoča, da kjerkoli in kadarkoli preko spletne aplikacije ali mobilnega telefona spremljate in nadzorujete vaša sredstva in zaposlene. Za to ni potrebe po nameščanju programske opreme. Vse, kar potrebujete je internetna povezava in spletni brskalnik.

FUNKCIONALNOSTI

SLEDAT

SLEDENJE V REALNEM ČASU

Prikaz trenutne lokacije na zemljevidu je osnovna funkcionalnost telematskega sistema Sledat, ki uporabniku poleg sledenja v realnem času in prikaza trenutne lokacije na zemljevidu prikazuje še hitrosti in smeri gibanja, status (stoji, se giblje), količino goriva v rezervoarju in predviden doseg ter podatek o zadnjem premiku.

SLEDAT

ZGODOVINA AKTIVNOSTI IN POROČILA

Samodejna priprava poročil pomeni pomembno prednost predvsem za lastnike in upravljavce voznih parkov, saj se tako zmanjšajo stroški dela in skrajša čas izdelave poročil za podjetje kot tudi za naročnike. Poleg tega se poročila lahko uporabijo kot dokaz za korektno in pošteno opravljeno delo na terenu. V sklopu poročil, lahko za izbrano vozilo in obdobje pripravite izpis podatkov o trajanju vožnje, trajanju postankov po lokacijah ali interesnih točkah in prevoženo razdaljo med posameznimi postanki.

SLEDAT

DVOSMERNA KOMUNIKACIJA IN NAVIGACIJA

Sistem omogoča izmenjavo in pošiljanje tekstovnih sporočil ter napotitev na Garmin navigacijsko napravo ali mobilni telefon. Sistem ponuja tudi možnost, da lahko ugotovite kdaj bo določeno vozilo prišlo na dogovorjeni cilj (čas prihoda in število kilometrov do cilja).

SLEDAT

OPOZORILA 

Sistem Sledat omogoča, da boste vedno na tekočem kaj se dogaja z vozilom in blagom na poti. Sistem avtomatsko sproži opozorilo v primeru da so se pojavila odstopanja. Opozorila se sprožijo v primeru prekoračitve najvišje dovoljene hitrosti, prekratkih ali predolgih postankih, prepoznega odhoda na teren in prihoda na delovno mesto, če se vozilo uporablja izven delovnega časa, ko vozilo zapusti ali vstopi v določeno območje, v primeru nedovoljenega vstopa v vozilo, vdora v kabino ali prikolico.

SLEDAT

FMS POROČILA

V primeru, da je v vozilu omogočen priklop na računalnik vozila oziroma ima vozilo odprt dostop do originalnega FMS vmesnika, sistem omogoča spremljanje različnih parametrov vožnje (poraba goriva, način vožnje, temperatura), kar omogoča podjetju, da posluje bolj učinkovito in varčno, saj se stroški ne znižajo zgolj zaradi nadzora nad porabo goriva, temveč tudi zaradi manjše obrabe vozil in njihovega upravljanja.

SLEDAT

DALJINSKI TAHO PRENOS

Funkcionalnost daljinskega prenosa podatkov iz digitalnega tahografa in vozniških kartic  omogoča, da se za prenos tahografskih podatkov vozilom ni treba vračati v pisarno, kar bistveno zmanjša število nepotrebno opravljenih kilometrov in delovnih ur.

SLEDAT

IDENTIFIKACIJA TER LOČENO SPREMLJANJE

V primeru, da posamezno vozilo uporablja več voznikov, sistem omogoča avtomatsko dodeljevanje voznika vozilu. Identifikacija voznika se opravi preko senzorskega ključa ali prijave preko mobilne aplikacije. Možno je tudi ločeno spremljanje uporabe vozila za poslovne in privatne namene z namestitvijo stikala v vozilu s katerim upravlja voznik.

PREDNOSTI IN KORISTI SISTEMA ZA SLEDENJE

  • Omogoča boljši pregled nad vozili in vozniki v realnem času
  • Izboljšuje kakovost storitev in zmanjšuje odzivne čase
  • Znižuje stroške poslovanja in povečuje produktivnost
  • Zaščiti vas pred krajo (vozila, goriva) ali nedovoljeno uporabo vozila
  • Omogoča hitrejši odziv na zahteve strank in hitro ukrepanje ob izrednih dogodkih
  • Varuje voznika v primeru pritožb in reklamacij
  • Fiksni mesečni stroški z možnostjo nakupa ali najem opreme

NAROČNIŠKI PAKETI

Naročniški paketi Sledat so pripravljeni tako, da omogočajo izbiro tistih funkcionalnosti, ki jih podjetje dejansko potrebuje pri svojem poslovanju. 

Vsem, ki bi želeli preizkusiti naše storitve, ponujamo brezplačno testno obdobje. 

CONTACT

If you want more information about our products and services, you can contact us without hesitation by phone or e-mail. You can also use the contact form.

Uscom d.o.o.

Polhov Gradec 93
1355 Polhov Gradec

T: +386 1 200 60 40

M: +386 41 410 510

E: info@sledat.com