Transportna pisarna Usoffice v povezavi s telematskim sistemom Sledat, predstavlja celovito logistično rešitev za upravljanja in nadzor poslovanja v transportnih podjetjih.
Naši produkti so plod lastnega razvoja, naša največja konkurenčna prednost je sposobnost prilagajanja potrebam naročnika.

S tem dosežemo kar največjo učinkovitost in zadovoljstvo uporabnika, saj je sistem prilagojen različnim vrstam transporta. Transportni nalogi, potni nalogi, fakturiranje, analiza poti in napotitev so le nekatere funkcionalnosti, ki jih omogoča transportna pisarna Usoffice. Sledat rešitve omogočajo delo kjerkoli in kadarkoli, za njih potrebujete le zanesljivo internetno povezavo.

Podatkovni oblak se je že večkrat dokazal kot zanesljivejša in bolj fleksibilna rešitev od aplikacij, ki so nameščene na operacijskih sistemih.
Težave, ki se največkrat pojavljajo pri nameščenih aplikacijah so omejitve pri prenosljivosti licenc, manj ažurni podatki, večja možnost vdora ali fizične okvare računalnika po kateri lahko v trenutku izgubimo vse naše podatke.

Transportna pisarna UsofficeV našem podjetju so podatki strank varovani po ustreznih standardih.
Zaupanje nam izkazujejo znana in uspešna transportna podjetja s katerimi sodelujemo že vrsto let.V veselje nam je, ko opažamo da naše stranke rastejo skupaj z nami, to nam potrjuje, da naša vizija in trud nikakor nista bila zaman.

Predstavitev naših produktov, je po predhodnem dogovoru mogoča kar na sedežu vašega podjetja.
Za nove izzive in dolgoročno sodelovanje se priporočamo.

 

Sledat ekipa