TRANSPORTNA PISARNA

Programska rešitev za podporo v transportu

Transportna pisarna predstavlja rešitev v oblaku, ki združuje vrsto informacijskih rešitev in storitev za podporo in spremljanje delovnih procesov manjših in srednje velikih transportnih podjetij. Namenjena je celoviti podpori logističnim procesom, saj omogočajo na enem mestu kjerkoli in kadarkoli vnos, pregled, shranjevanje, urejanje in pošiljanje vse potrebne dokumentacije bodisi na elektronske naslove ali na mobilne naprave voznikov.

S Transportno pisarno Usoffice boste izboljšali preglednost in si zagotovili stalen dostop do vseh pomembnih podatkov in poslovnih listin. S samodejnimi povezavami pa boste prihranili čas ter zmanjšali možnost napak.

Modularna rešitev

Transportna pisarna je rešitev sestavljena iz 12 modulov, ki tvorijo enoten in učinkoviti sistem prilagojen potrebam in zahtevam vašega transportnega podjetja.

Partnerji

Modul je namenjen vnosu osnovnih podatkov o partnerjih (strankah) in zaposlenih, shranjevanju različne dokumentacije ter vodenje odnosa s strankami (CRM).

Vozila

Modul je namenjen vnosu in urejanje vseh podatkov o vozilih in prikolicah, shranjevanju dokumentov in vnosu stroškov v zvezi z vzdrževanjem vozil. V povezavi z modulom »Opozorila na dogodke« omogoča nastavitev opozoril o poteku veljavnosti dovoljenj, zavarovanj, licenc in opozoril na servisne intervale.

Transportni nalogi

Modul je namenjen vnosu in upravljanju transportnih dokumentov, ki so prilagojeni različnim tipom transporta, pošiljanju transportnih dokumentov na elektronske naslove, na mobilne telefone in mobilno aplikacijo Sledat Driver. Preko modula je omogočeno tudi hitro in natančno fakturiranje na podlagi enega ali več izdelanih transportnih nalogov.

Tabela nalogov

V modulu »Tabla« se v koledarju prikažejo vsa vnesena naročila za transport preko modula »Transportni nalog«. V tabli se v stolpcu prikažejo nazivi vozil in prikolic (ime ali registrska oznaka), v posamezni vrstici pa se po dnevih prikažejo vsi transportni nalogi (nakladi in razkladi) za dodeljeno vozilo in prikolico.

Potni nalog

Modul je namenjen izdelavi potnih nalogov. Pri izdelavi potnega naloga se avtomatsko obračunajo tudi dnevnice ter izpišejo ure dela (vožnja, počitek, drugo delo) v posamezni državi ter lahko dodajo stroški na poti (cestnine, čakalne ure).

Računi

Modul je namenjen izdajanja računov in vodenju evidence vseh izdanih računov. Preko modula lahko račune natisnete v PDF obliko ali jih pošljete na poljubne elektronske naslove.

Dokumenti

Modul je namenjen shranjevanju, pregledu  in vodenju evidence vseh prejetih računov vključno s prilogami v pdf, csv, txt ali word formatu.

Produkti

Modul je namenjen vnosu produktov, njihovih opisov, cen in dokumentov vezanih na posamezni produkt.

Šifranti

Modul je namenjen vnosu in vodenju šifrantov držav, pošnih številk, pripravljenih tekstov (klavzul), ki se prikažejo na dokumentih, vrst in znamk vozil in statusov zaposlenih.

Dnevnik dogodkov

V modulu Dnevnik dogodkov se evidentirajo vse PIN prijave v mobilno aplikacijo, vsi poslani SMS in poslana sporočila na elektronske naslove. Prikaže se dan in ura prijave ter odjave, ime uporabnika, trajanje prijave, datum pošiljanja, tip, pošiljatelja, naslovnika in vsebina poslanega SMS sporočila in elektronske pošte.

Opozorila na dogodke

Modul je namenjen nastavitvi opozoril o poteku veljavnosti listin, ki so vezane na posamezno vozilo ali voznike. Uporabnik nastavi koliko dni pred potekom veljavnosti ga sistem opozori in periodo opozarjanja.

TAHO arhiv

Modul je namenjen arhiviranju prenesenih podatkov iz digitalnega tahografa in vozniških kartic v ustreznem formatu. Do shranjenih podatkov lahko kjerkoli in kadarkoli dostopate z dodeljenim uporabniškim imenom in geslom.

Prednosti in koristi

Edinstvena prednost Transportne pisarne je v tem, da uporabniku glede na njegove pravice omogoča pregled in urejanje podatkov pridobljenih tako iz sledenih vozil kot tudi iz mobilnih naprav voznikov.

 

 • Zmanjšanje investicijskih stroškov za IT infrastrukturo ter vzdrževanje
 • Vse kar potrebujete je spletni brskalnik in internetno povezavo
 • Dostop do podatkov kjerkoli in kadarkoli
 • Vnos in pregled podatkov v pisarni ali neposredno v vozilu
 • Samodejna sinhronizacija podatkov med mobilno in spletno aplikacijo
 • Priprava in izvoz prilagojenih poročil v formatu PDF ali MS Excel
 • Hitra vzpostavitev in enostavna uporaba
 • Fiksni mesečni stroški najema storitve

Naše rešitve omogočajo transportnim podjetjem, višjo kakovost in natančnost ter nižje stroške opravljenih logističnih storitev, posledično pa tudi večjo konkurenčno prednost.

  SLEDAT

  Mobilna aplikacija za Transport

  Mobilna aplikacija Sledat Driver je namenjena spremljanju poteka dela voznika v realnem času. Voznik iz prometne pisarne na mobilno aplikacijo prejema delovne in transportne naloge ter  poskrbi, da so v transportni pisarni vsi sproti obveščeni o poteku njegovega dela. Poleg tega lahko voznik preko mobilne aplikacije prometni pisarni sporoča različne statuse vožnje (vožnja, počitek, zastoj, nesreča), pošilja slike (CMR, poškodbe embalaže ali kontejnerjev) ter dodatne informacije potrebne za sprejemanje naglih odločitev.

  NAROČNIŠKI PAKETI

  Naročniški paketi Sledat so pripravljeni tako, da omogočajo izbiro tistih funkcionalnosti, ki jih podjetje dejansko potrebuje pri svojem poslovanju. Cena posameznega paketa je odvisna od izbranih modulov in števila uporabnikov.

  Prepričajte se o kakovosti naših storitev.

  Vsem, ki bi želeli preizkusiti naše storitve, ponujamo brezplačno testno obdobje.
  V kolikor se po testnem obdobju odločite za naročniško razmerje, boste pri tem lahko ohranili vse podatke, ki ste jih vnesli v času testnega obdobja.

  CONTACT

  If you want more information about our products and services, you can contact us without hesitation by phone or e-mail. You can also use the contact form.

  Uscom d.o.o.

  Polhov Gradec 93
  1355 Polhov Gradec

  T: +386 1 200 60 40

  M: +386 41 410 510

  E: info@sledat.com